راه های افزایش فروش از طریق استوری اینستاگرام
اینستاگرام یکی از مهمترین و فعالترین شبکههای اجتماعی فعلی دنیاست که کاربران زیادی در سرتاسر دنیا دارد راه های افزایش فروش از طریق استوری اینستاگرام را در این مقاله بررسی کردیم اگر به این بحث علاقه مندید با اکادمی امیر لطفی همراه باشید.. اینستاگرام در 5 سال گذشته 1400 درصد رشد داشته که نشاندهنده محبوبیت و نفوذ شدید این شبکه در تمام دنیا است. با درنظرگرفتن زمانی که کاربران در این شبکه صرف میکنند میتوان به این نکته پی برد که اینستاگرام پتانسیل بسیار زیادی برای مارکتینگ و فروش دارد. بسیاری از شرکتهای بزرگ استراتژیهای متفاوتی در قبال اینستاگرام به کار میبرند تا این بازار بالقوه را به بالفعل کرده و بازدیدکننده را به مشتری تبدیل کنند. این مقاله به راههای افزایش فروش از طریق اینستاگرام و استراتژیهایی که در مورد اینستاگرام مارکتینگ وجود دارد میپردازد. لطفاً تا پایان همراه ما باشید.
اینستاگرام مارکتینگ
اینستاگرام در میان پلتفرمها یکی از سریعترین رشدها را دارد؛ برآورد شده در سال 2022 هر ماه تقریباً 1.4 میلیارد نفر و هر روز تقریباً 500 میلیون نفر در این شبکه فعال بودهاند. به طور متوسط هر کاربر 53 دقیقه از روزش را صرف اینستاگرام میکنند. حضور میلیاردها نفر در این پلتفرم و زمانی که در آن میگذرانند، این شبکه را به یک مارکت قدرتمند کرده است؛ گفته شده تقریباً 90 درصد کاربران حداقل یک شرکت را در اینستاگرام دنبال میکنند. اینستاگرام در طی سالهای فعالیتش، مخصوصاً چند سال اخیر، فرصت مناسبی برای فروش به وجود آورده است. تحقیقی که فیسبوک در سال 2019 انجام داده نشان داده تقریباً 65 درصد مصاحبهشوندگان گفتند بعد از اینکه صفحه یک برند را در اینستاگرام دیدند، حتماً از وبسایت یا اپلیکیشن آن برند هم بازدید کردند. 46 درصد هم بهصورت آنلاین یا آفلاین از برند خرید کردند.
اینستاگرام محبوبترین شبکه 16 تا ۳۴ساله هاست؛ محدوده سنی ای که در خیلی از بازارها مثل مد و فشن و وسایل الکترونیکی و آرایشی و بهداشتی مهمترین مشتریان محسوب میشوند.
در مورد تأثیر اینستاگرام مارکتینگ در فروش محصول میتوان به این موارد اشاره کرد:
1-تقویت برند
2-بهبود تعامل
3-افزایش فروش
4-رشد مخاطب
برای مدیریتکردن و افزایش فروش اینستاگرامی نیاز به استراتژیهایی داریم که مارکتینگ را تقویت کند و کمک کند از امکانات این شبکه بهترین بهره را ببریم:
1-تعیین هدف؛
3-تعریف مشتری هدف؛
4-تحلیل رقبا؛
5-ساخت بیزینس اکانت؛
6-دیزاین محتوا؛
7-دستپیداکردن به یک زیباییشناسی ثابت؛
8-نوشتن تقویم محتوایی؛
9-گسترش فالوورها؛
10-تبدیل فالوور به مشتری؛
برای اجرا این استراتژیها ابزارهای زیادی در اینستاگرام تعریف شده. یکی از رایجترین اینها استوری است. در بخش بعدی در مورد استوری مارکتینگ صحبت میکنیم.
افزایش فروش از طریق استوری اینستاگرام
برای تحقق استراتژیهای فوق میتوان از شیوههایی چون ارائه محتوای درگیرکننده یا پستهایی که اصطلاحاً ایمپرشن ایجاد میکنند استفاده کرد. اینطور مخاطب ناخودآگاه وارد تعامل با فروشنده یا دیگر مخاطبان خواهد شد. راه دیگر همکاری با اینفلوئنسرها است که طبیعتاً بهخاطر گستره مخاطبانشان احتمالاً باعث بیشتر شدن فالوورها و رونق صفحه خواهد شد. اما یکی از راههای مهم و درعینحال تأثیرگذار استفاده از امکان استوری و هایلایت است.
استوری پست تصویری – ویدئویی 24 ساعته است که میتوان بر روی آن کپشن، لینک بیرونی و … گذاشت. استوری میتواند چندین اسلاید باشد؛ ولی هر اسلاید تصویری فقط 5 ثانیه و ویدئوها 15 ثانیه در معرض دید میماند.
استوری گزینه خیلی خوبی برای مارکتینگ محسوب میشود. بر طبق آمار خود اینستاگرام، 62 درصد کاربران گفتهاند که بعد از دیدن استوریهای یک برند، به آن برند و محصول علاقهمند شدهاند. استوری این فرصت را ایجاد میکند که بتوان از لحاظ احساسی به مخاطب نزدیکتر شد. درحالیکه پستهای صفحه قاعدتاً باید بینقص باشد، ولی استوریهای میتوانند محتوایی صمیمانهتر و راحتتری داشته باشند. استفاده دیگری که از استوری میتوان داشت اعلام محصولات جدید است. همینطور برای نمایش جزئیات بیشتر محصول با لینک خرید است. محصولاتی که توی پست معرفی شدهاند را میتوان مفصلتر توی استوری به نمایش گذاشت. کاربرد دیگر استوری در مورد اطلاعات مهمی چون حراج یا تخفیف است. فروشنده میتواند استوریها را در هایلایت آرشیو کند تا بعد از 24 ساعت هم برای مخاطب در دسترس باشند. هایلایتها قابل تفکیک هستند و استوریها را در دستههای مختلف میتوان در آنجا ذخیره کرد.
برای استوری مارکتینگ در قدم باید با یک استراتژی مشخص استوری را به اجرا درآورد.
استراتژیهای استوری
استراتژیهای مرتبط با استوری میتواند شامل این موارد باشد:
. نشاندادن فضای صمیمی و راحت؛
میتوان استوری را طوری ترتیب داد که به بیننده نشان دهد که برند و کارکنان راحت، صمیمی و قابلاعتمادند. نشاندادن پشتصحنه یک اتفاق یا ساخت محصول یا نمایش محصول در فضاهای غریب و غیررسمی و …
. تعامل بیشتر با مخاطب؛
استوری میتواند طوری باشد که مخاطب را وادار کند وارد گفتوگو و دیالوگ شود. گذاشتن لوکیشن، رأیگیری، نظرسنجی، پرسیدن سؤال، هشتگ، استیکر و … نمونهای از شیوههای تعامل با مخاطب است. همه این راهها و راههای خلاقانه دیگر کمک میکند مخاطب احساس کند نظر و فیدبکش برای شرکت اهمیت دارد.
. دعوت از اینفلوئنسرها؛
طبیعتاً دعوت و میزبانی از آدمهای پرطرفدار کمک میکند مخاطب شما هم بیشتر شود و به طبع آن احتمالاً فروش هم بیشتر خواهد شد. این شیوه بهنوعی نشاندهنده اجتماعی بودن برند و تعامل آن با جامعه است. برند طرفدارانش را با طرفداران اینفلوئنسر آشنا میکند.
. نمایش پستها؛
الگوریتمهای اینستاگرام کمی گول زننده هستند. ممکن است بسیاری از دنبالکنندهها پستهای مهم و یا اخیر را ندیده باشند. استوری کردن پستهای مهمتر و جدید کمک میکند بهتر دیده شوند.
پس از تعیین استراتژی، باید به سراغ محتوای استوریها رفت. جمله معروفی هست که میگوید محتوا پادشاه است. این نشاندهنده اهمیت محتوا است. محتوای استوریها را باید در چارچوب استراتژی طراحی کرد.
دیدگاهتان را بنویسید