10 ویژگی که در فروش حرفه ای شوید و پول پارو کنید

برای آنکه در فروش حرفه ای شوید گاهی کافیست ویژگی این فروشندگان را بشناسید و با ایجاد رفتار و طرز فکر مشابه شما نیز در فروش حرفه ای شوید.
در این مقاله خصوصیات فروشندگان حرفه ای و روش اجرای آن صحبت کرده ایم با آکادمی امیر لطفی همراه باشید.

- طرز مواجهه با نه مشتری
- فلسفه فروش
- درخواست خرید حرفه ای
- هوش هیجانی فعال
- خودباوری
- درک ارزش و قیمت
- پرسشگری حرفه ای
- طرز فکر
- گوش شنوا
- تمرین مداوم
طرز مواجهه با نه مشتری
مهارت مواجهه با نه شاید ابتدائی ترین مهارتی است که هر فردی که میخواهد فروش حرفه ای داشته باشد و بتواند در زمره فروشندگان پر درآمد قرار بگیرد است.
برای حرفه ای شدن در فروش و مواجه با نه مشتری حداقل باید به 5 سلاح خود را مجهز کنید
ذهنیت فروشنده برنده در فروش حرفه ای
ذهنیت فروشنده برنده یعنی قبول کنیم به هر حال من به عنوان فروشنده برنده خواهم شد و بالاخره دیر یا زود کسانی را پیدا خواهم کرد که حاضرند کالا و خدمات من را بخرند.
متاسفانه کسانی که ذهنیت فروشنده برنده ندارند پس از شنیدن نه توسط مشتریان دلسرد شده دست از کار میکشند یا حداقل با جدیت یک فروشنده حرفه ای ادامه نمیدهند.
همین دلسردی است که مانع موفقیت در فروش میشود، چون باعث بی اعتمادی به محصول و خود می شود.
این بی اعتمادی به قلب مشتری سرایت میکند درنتیجه مانع اعتماد مشتریان به محصولات و فروش کمتر ما میشود. این فقط بدلیل دلسرد شدن این مشتریان است.
نکته اینجاست که فروشنده حرفه ای بواسطه تجربه ای که در فروش دارد میداند که ممکن است چندین نفر از مشتریان با سردی رفتار کنند و یا حتی جواب سربالا بدهند. اما آنها میدانند که در نهایت برنده خواهند شد.
ممکن است به این شخص نتواند بفروشند اما با همان جدیت به مشتریان بعدی محصولات خود را معرفی میکنند.
این روحیه امیدواری و دلگرمی ایجاد اعتماد بنفس میکند و موفقیتهای پیاپی را در فروشندگی نصیبشان میکند.
اما چطور ذهنیت فروشنده برنده را در خود ایجاد کنیم؟
بهترین راهکار این است که هر زمان از مشتری نه شنیدید و برای رفتن به سراغ مشتری بعدی یا تماس بعدی سست شده بودید با خود بگوئید شاید مشتری بعدی همان کسی است که قرار است بیشترین خرید را از من کند.
شاید مشتری بعدی همان کسی است که مرا به هدف فروش ماهانهام میرساند.
شاید مشتری بعدی دقیقا همان کسی است که من میخواهم و کافیست که محصول و خدماتم را به او معرفی کنم.
این گونه گفتگوهای سازنده و پیش برنده است که شما را در مسیر نگه میدارد و باعث خلق شگفتی در فروش خواهد شد.
جرات در فروش حرفه ای
اگر به اطرافیان خودتان نگاه کنید مییابید که افرادی بر قله موفقیت میایستند که جرات و جسارت بسیار بالایی دارند، اگر این جسارت را نداشته باشید باید در خودتان ایجاد کنید.
البته منظور از جرات و جسارت انجام کارهای احمقانه و بی فکری نیست.
جرات یعنی من تلاش خودم را برای موفق شدن در کارم انجام دهم حتی اگر روی کاغذ شانسی برای موفقیتم وجود ندارد
جرات یعنی تلاش کنم در بازاری که همه نشسته اند به امیدی که بازار خوب شود دست به کار شوم و برای رسیدن به خاوسته ها ایده طراحی کنم و حرکت داشته باشم.
و جرات و جسارت پیگیری کردن کاری است که در تمام افراد موفق به وضوح میبینید.
اما راهکار چیست ؟
جالب است بدانید که رابطه جالبی بین ترس و انجام وجود دارد. برای غلبه بر ترس ها هیچ راهکاری غیر از مواجهه با آن وجود ندارد.
نکته جالب این است که هر چقدر ما به سمت ترس ها و نگرانی ها نزدیک تر میشویم جسورتر شده و ترس ها کوچکتر میشود و در نهایت ترس مغلوب خواهد شد.
اما نکته مهم این است که ترس واقعی نیست اما قدرت دارد یعنی علی رغم این که ترس ها عموما زائده فکر ما هستند اما از یک قدرت بازدارندگی برخوردارند و اگر ما با وجود ترس درون خودمان کنار نیامده و به سمتش برویم ترس قدرتش را از دست داده و کوچکتر میشود و با هر اقدام و هر بار نزدیکتر شدن به چیزهائی که از آنها میترسیم قوی تر شده و ترس کوچکتر میشود
بی تفاوت در فروش حرفه ای
بی تفاوتی یکی دیگر از ارکان موفقیت در فروش است
اگر بخواهید بار منفی نه مشتری را با خود حمل کنید بزودی شما را از پا در میآورد و از شما یک فروشنده شکست خورده خواهد ساخت.
راهکار این است که شبیه کسی که از خانه بیرون آمده و متوجه میشود امروز مثل همیشه هوا آفتابی نیست و کمی ابری است اما توجهی نمیکند، شانه هایتان را بالا بیاندازید و به مسیر ادامه دهید.
به نه مشتری توجه نکنید، نه مشتری شخصی نیست، نه مشتری فقط به پیشنهاد شما بوده است، نه مشتری فقط به محصول شما بوده است، نه مشتری به خدمات شما بوده است، اصلا مهم نیست
به کارتان ادامه دهید و سراغ مشتری بعدی بروید شاید او همان کسی باشد که به اندازه جندین مشتری یکجا از شما خرید کند
فراموشی در فروش حرفه ای
برای داشتن ذهنیت برنده باید فراموش کنید. حرفهای دلسرد کننده را فراموش کنید. البته که برای بهتر شدن در فروش از جلسات خود درس میگیریم.
چیزهائی را که ما را دلسرد میکند و مانع پیشرفت در فروشندگی و کسب ثروت میشود را فراموش میکنیم.
راهکار فروش حرفه ای بسیار جذاب و ساده است، مغز ما در لحظه نمیتواند بیش از یک موضوع را در ذهن خود جا دهد
شاید بگوید خانم ها میتوانند در لحظه هم تلفتن صحبت کنند و هم سریالشان را تماشا کنند و هم به آشپزیشان برسند
بله قبول دارم اما نکته مهم اینجاست که شاید هیچکدام از آنها به اندازه کافی مهم نباشند
مغز ما هر وقت میخواهد روی کاری متمرکز شود فقط به یک کار فکر میکند و برای تمرکز همزمان روی چند کار در اصل مغز ما به سرعت از روی یک کار به کار دیگر سوئیچ میکند.
شاید بتوانید همزمان راه بروید و آدامس بجوید و با دوستتان صحبت کنید اما هرگز نمیتوانید همزمان به چند کار مهم بپردازید و حتی در موردشان فکر کنید.
پس اگر بر روی آینده تمرکز کنید و به فروشهائی که قرار است درآینده رقم بخورد فکر کنید خواهید دید که گذشته و اتفاقات تلخش را فراموش میکنید.
تصویری از مشتریانی را تصور کنید که به شما پاسخ مثبت داده اند.
از شما کلی محصول و خدمات خرید کرده اند و از خریدشان بسیار خرسند هستند.
پس خودتان را درموقعیت های موفق ببینید.
انجام وظیفه
یادتان هست که گفتم بی تفاوت باشید و به مسیرتان ادامه دهید مهمترین نکته اش این که باور داشته باشید کارهائی که انجام میدهیم نتیجه میدهد ، دیر یا زود ما با نتایج کارهایمان مواجه میشویم
در طول مسیر حرفه ای شدن در فروشندگی مداوم با خودمان تکرار کنیم که من فقط باید وظیفه ام را انجام دهم و در حال حاضر ممکن است وظیفه شما این باشد که به سراغ مشتری بعدی بروید یا گوشی تلفن را بردارید و برای فروش به مشتری بعدی شانستان را امتحان کنید من نمیدانم آن وظیفه چیست فقط میدانم هر چیزی که خودتان به عنوان فروشنده برای خود تعریف کرده اید کار شما این است به آن را انجام دهید
دیدگاهتان را بنویسید